woensdag 20 mei 2015

Kijkje in de tuin




Vandaag nemen we een kijkje in de tuin, die weer volop in bloei staat. Hier betekend dat overwegend paarse bloemen op dit moment, met enkel een klein witje van de wilde aardbei.

vrijdag 15 mei 2015

Rommelmarkt vv Boskant




Het was weer een gezellige drukte tijdens de jaarlijkse rommelmarkt van VV Boskant in Boskant. Al voor tienen stroomden de straten langzaam vol met auto's en werd de rij voor de hekken steeds langer. Toen om iets over 10.00 het hek eindelijk opging stormden de koopjesjagers het kleine marktje op op zoek naar de mooiste schatten.
De opbrengst van de verkochte spullen ging zoals elk jaar naar de kas van de voetbalclub.
Er was genoeg te koop. Van schilderijen tot glazen, vaasjes, oude computers, toetsenborden, oude lampenkappen en bergen vol met speelgoed. In een aparte tent stonden hele rijen met kledingrekken opgesteld die volgeladen waren met tweedehands kleren.
Het evenement trok volop belangstelling en onder het aangename zonnetje was het goed toeven op het marktje. De organisatie kon dan ook spreken van een geslaagd evenement.










































































































donderdag 14 mei 2015

Fietstocht door Rooi


Het prachtige weer van de afgelopen weken zorgden ervoor dat we regelmatig erop uit gegaan zijn met de camera. Soms was het ook wel eens fijn om wat anders te zien dan de directe omgeving, dus pakte ik de fiets, nam Nicky mee in het stoeltje en reed aan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews