vrijdag 26 juni 2015

woensdag 24 juni 2015

Afscheidsetentje

Rond half 7 parkeerde ik de auto op de parkeerplaats voor de supermarkt. Ik zou vandaag rijden voor 4 van mijn collega's waarmee ik samen naar Uden zou rijden voor het afscheidsetentje van een collega, die helaas na 12,5 jaar afscheid had moeten nemen.
Een voor een kwamen ze aangereden of werden ze afgezet, waarna we allemaal in de auto stapten en aanreden naar Uden. Iets voor zevenen kwamen ze aan. Ik parkeerde mijn auto op loopafstand van het restaurant en we liepen richting Het Zusje. Annie was al binnen en zat al aan het tafeltje te wachten.

woensdag 17 juni 2015

Zwemles

Kwart voor 6, ze moest zich haastte om nog op tijd bij de zwemles te zijn. Snel leidde ze de kinderen naar de auto. Luke sputterde tegen. 'Ik wil niet naar zwemles mama. Ik heb buikpijn. Ik wil naar beer toe.'
Even twijfelde ze. Wat als hij nou echt buikpijn had, en hij dadelijk ziek werd tijdens de les. Maar toen ze in zijn blauwe ogen keek, zag ze enkel onzekerheid, zelfs een beetje angst. 'Luke, er gaat niets gebeuren. Echt niet. Ben je bang dat je naar het diepe bad moet?' Hij knikte, maar ging toch in zijn stoel zitten, maakte zijn auto riem vast. Na ook zijn jongere zusje in het kinderstoeltje te hebben gezet reden ze aan.

maandag 15 juni 2015

Zonder woorden



darling
die zomer dagen
zonder eind
er was geen later
darling
als in een droom
ik erfde
mijn naam
in alle bomen
darling darling darling darling

zaterdag 13 juni 2015

Weekendje Duitsland

Bron foto: internet


De heren waren samen op pad gegaan. Vrijdag laat in de middag aangereden, de motor lag in onderdelen in de achterbak, hun tassen met kleren ernaast. Ze reden Nederland uit en over de Duitse snelwegen naar het Noorden. Het was hun eerste weekend samen weg. Het idee was spontaan ontstaan, toen Michiel geen oppas had kunnen regelen voor de kinderen, waardoor het onmogelijk was voor Anja om samen met hem naar Duitsland te gaan. Om toch niet het hele eind alleen te hoeven rijden, had hij Coen voorgesteld om mee te rijden. Die had het wel zien zitten om een weekendje weg te gaan, gezellig mannen onder elkaar, samen weg.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews