donderdag 27 augustus 2015

Autoritje door Italië








Vertrokken na het ontbijt voor een autorit langs de kust richting Pesaro. Het eerste strand bleek al net zo massaal als dat van Rimini, met rijen parasols en vele strandgangers die hun auto's tot ver voor het strand al langs de kant van de weg hadden geparkeerd. Vele Italianen liepen met tassen over hun schouders, luchtbedden onder hun arm of handdoeken in hun handen richting het blauwe water wat we net tussen de bomen zagen glinsteren. 
Dirk keerde de auto en reed verder over het smalle weggetje. Wat verderop weer een stop makend, waar we een prachtig uitzicht hadden over de zee en het groene landschap onder ons. We stonden bij een klein kerkje met wat huisjes erom heen. Op de parkeerplaats vlakbij stond een volkswagenbusje, stiekem een van mijn favorieten auto's.

woensdag 19 augustus 2015

Bergweggetje, natuur en een kerkje (Italie)





Na de lunch liepen we weer terug naar de auto, en reden het dorpje uit richting de bergen. Dirk had een groot kruis gespot op de top van een van de hellingen, dus reden we via de smalle bergweg omhoog naar het rode kruis.

maandag 17 augustus 2015

Fossombrone (Italie)






Vorige week zijn we een een paar daagjes naar Italië geweest. Een heerlijke vakantie, waarbij we in twee dagen een paar mooie dorpjes hebben aangedaan. In een paar blogs ga ik meer vertellen over deze plaatsjes en over het prachtige landschap waar we doorheen zijn gereden.
Vandaag wil ik je wat laten zien over Fossombrone.

zaterdag 15 augustus 2015

T.O.T. rit




Om 13:00 zondagmiddag 2 augustus vertrokken bijna 700 oude tractoren door het Brabanste landschap om deel te nemen aan de T.O.T rit van Boekel die dit jaar alweer voor de twaalfde keer gehouden werd. Wij hadden ons voorgenomen om net als vorig jaar weer te gaan kijken, en besloten de stoet tegemoet te rijden.

woensdag 12 augustus 2015

Beestjes




Een klein rondje gemaakt door de tuin met de camera. De grote vlinderstruik staat in bloei. En dit jaar is hij groter dan ooit tevoren omdat ik na de winter enkel de dorre en doden takken eruit heb gesnoeid. Nu steken zijn takken ver boven de schutting uit, vol met witte bloemen die zwaar in zijn takken hangen en heerlijk geurend bijen, hommels en vlinders aantrekken.

zaterdag 8 augustus 2015

Burgers Zoo




Samen met de kinderen een dagje naar de dierentuin geweest. Vorig jaar waren we er ook al, samen met onze Tom, en toen had hij werkelijk zijn ogen uit gekeken bij al de visjes in the Ocean. Dus daar gingen we weer naar terug.
Deze keer namen we ook onze Nicky mee.

woensdag 5 augustus 2015

Kermis Liempde



Sinds vorig jaar hebben we er een klein beetje een gewoonte van gemaakt. Een bezoekje brengen aan de kermis van Liempde. En dat is niet vanwege zijn grote, of zijn spectaculaire attracties.
Nee, Liempde kermis staat vooral bekend om zijn ouderwetse gezelligheid, die je alleen in een dorp kan vinden.

maandag 3 augustus 2015

Verslaafd deel 2

Vervolg op deel 1.
En zo begon het allemaal. Het leek in het begin ook allemaal zo gewoon en vertrouwd. Zoals hij daar elke vrijdagavond op de bank zat, benen onder hem opgetrokken, zijn schoenen onder de salontafel alsof hij al jaren bij hun over de vloer kwam. Zijn blauwe ogen waren de hele avond op haar gericht, en ze werd warm onder zijn blik, hoorde hem graag praten. In het begin ging het enkel nog over zijn vorige relatie, maar al snel werden er steeds intiemere onderwerpen aangesneden.
Over haar exen, haar onzekerheden, en vooral haar grootse hobby schrijven. Hij bood zelfs aan om haar boek in wording door te lezen en er kanttekeningen bij te zetten, want waarom zou het niet gepubliceerd kunnen worden. 'Kom, mail het me maar door. Ik ben erg benieuwd wat je geschreven hebt.'
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bedankt voor het lezen van mijn blog. Ik vind het leuk als je een reactie nalaat.

Totaal aantal pageviews